Hyvällä maulla on juuret

Juhlat, kokoukset ja pitopalvelu

Lounas- ja illallistarjoilun lisäksi Koivikon Kievari tuottaa mittatilaustyönä juhlapalveluita, cateringpalveluita erikokoisiin tilaisuuksiin sekä kokouspäiväpaketteja työyhteisöille.

Koivikon Kievarin kautta on vuokrattavana myös lomahuvila Puhoksen Lastu Oriveden rannalla Kiteellä, johon catering-palvelut hoitaa Kartanoravintola Koivikon Kievari.  Sopii erinomaisesti kesän ja talven juhliin, kokouksiin, saunailtoihin ja majoittautumiseen.

Lomahuvilassa on kolme makuuhuonetta, tilava takkahuone, keittiö, kaksi vessaa, pukuhuone, sauna (noin 20 henkilölle), kaksi suihkua. Lomahuvilan vieressä on sodanaikainen, tyylikkäästi sisustettu punkkeri, jossa voi viettää esim. erähenkisen illanvieton ja nauttia illallista armeijan pakeista, metallilautasista ja -kupeista. Pihapiirissä on myös savusauna ja tilava kota.

Lisätiedot, varaukset: Koivikon Kievari p. 040 8177 767

Kysy lisää eri vaihtoehdoista!

Lahjakortti

Koivikon Kievarin palveluihin sinulla on mahdollisuus hankkia lahjakortti haluamallesi summalle/palveluun. Kysy lisää puhelimitse +358 40 8177 767 tai sähköpostitse info@koivikonkievari.fi