Hyvällä maulla on juuret

Kokoukset ja virkistyspäivät

Eri kokoisille ryhmille soveltuvat tilat, kulttuurihistoriallisesti arvokas kartanomiljöö ja ainutkertainen ympäröivä luonto tekevät Koivikosta mainion paikan kokousten sekä kehittämis- ja virkistyspäivien puitteiksi.

Huolehdimme tarvittavasta kokoustekniikasta ja emännöintipalveluista. Haluttaessa räätälöimme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa tilaisuuteen sopivan ohjelman.

Koivikon Kievarin kautta on vuokrattavana myös lomahuvila Puhoksen lastu Oriveden rannalla Kiteellä, johon catering-palvelut hoitaa Kartanoravintola Koivikon Kievari.  Sopii erinomaisesti kesän ja talven juhliin, kokouksiin, saunailtoihin ja majoittautumiseen.

Lomahuvilassa on kolme makuuhuonetta, tilava takkahuone, keittiö, kaksi vessaa, pukuhuone, sauna (noin 20 henkilölle), kaksi suihkua. Lomahuvilan vieressä on sodanaikainen, tyylikkäästi sisustettu bunkkeri, jossa voi viettää esim. erähenkisen illanvieton ja nauttia illallista armeijan pakeista, metallilautasista ja -kupeista. Pihapiirissä on myös savusauna ja tilava kota.

Lisätiedot, varaukset: Koivikon Kievari p. 040  8177 767

Ota yhteyttä! Muista mainita kokoustekniikkaa koskevat toiveesi.